Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Haveanlæg

I dag findes der haveanlæg i mange forskellige størrelser og stilarter, så du fortjener naturligvis også at have adgang til en have, hvor du kan føle dig godt tilpas.  

Vi tilbyder anlægning af haver, ligesom vi tilbyder servicering af færdige haveanlæg, som skal holdes ved lige, hvis det ønskede udtryk skal bevares.  Vores mål er at skabe rolige og smukke omgivelser så du kan finde fred i din have.

Anlæg af have – Få anlagt din drømmehave

Din hverdag vil med sikkerhed blive mere overskuelig og mere fredfyldt, hvis du får anlagt din drømmehave. Haven er stedet, hvor der skal være plads til at lukke øjnene, lade tankerne flyve og lytte til lyden af fuglesang.

Det er meget sandsynligt, at du vil komme til at bruge mere tid i din have, hvis du får den perfekte have, som er blevet anlagt med udgangspunkt i dine ønsker.

Vi beskæftiger mange dygtige anlægsgartnere, som kan hjælpe dig med at anlægge den have, du altid har drømt om. Der er mange forskellige muligheder, når det handler om haveanlæg, hvorfor ingen idéer og drømme er urealistiske.

Haveanlæg inspiration – Få inspiration til dit haveanlæg

Anlægsgartner Din Have kan med garanti hjælpe dig med at realisere dit haveprojekt, så du snart kan nyde synet af et færdigt haveanlæg.

Hvad enten du drømmer om en prydhave eller en brugshave, en ny græsplæne, anlæg af terrasse så kan vores dygtige anlægsgartnere være behjælpelige gennem hele processen. Du vil på denne side kunne finde mange konkrete eksempler på færdige haveanlæg, hvilket du kan bruge som inspiration.

Det vil være en stor fornøjelse for os at få lov til at anlægge den have, som du har ønsket dig i adskillige år. Vi vil forud for enhver opgave tage en snak med kunden, hvor vi lytter til krav og ønsker, da kundens ønsker har den største indflydelse i planlægningsfasen.

Det er ikke afgørende for os, om du ønsker at få opført et større eller mindre haveanlæg, da vi gerne varetager alle opgaver uanset omfang.

Vi laver også smukke japanske haver og gårdhaver.  

 

 

Se hvilken type haveanlæg andre kunder har fået lavet

[Not a valid template]

 

 

Vi kører Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge bugt, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

 

 

 

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

 

 

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!