Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Træfældning & træbeskæring

Din Have er din lokale ekspert i træfældning og træbeskæring, da vi har fældet og beskåret træer i rigtigt mange år efterhånden.

Vi henvender os til både private og erhverv i det sjællandske, så du kan også få et godt tilbud på din opgave, uanset om det vedrører træfældning eller træbeskæring.

Få udført træfældning eller træbeskæring af professionelle fagfolk

Vores professionelle fagfolk har beskæftiget sig med trælfældning og træbeskæring i utallige år, hvor vi har hjulpet både privatpersoner, virksomheder, foreninger og institutioner.

Vi ønsker at være dit foretrukne firma, når du skal have fældet eller beskåret træer på din grund. Vi vægter professionel kundeservice og overholdelse af deadlines højt, da vi ønsker, at du som kunde skal have den bedste oplevelse.

Vi prioriterer også sikkerheden højt, når vi fælder og beskærer træer for vores mange kunder i det sjællandske. Du kan således være sikker på, at ingen mennesker eller håndgribelige værdier vil lide skade. Vi tager naturligvis også hensyn til både belægning og beplantning, som så vidt muligt skal skånes.

Få et uforpligtende tilbud

Leder du efter et firma, som kan tilbyde træfældning, træbeskæring og topkapring, så er du landet på den helt rigtige side, da det er eksempler på nogle af de ydelser, vi kan tilbyde.

Vi tager hånd om det hele, så du får mere tid til at beskæftige dig med de aktiviteter, der gør dig glad og giver dig mere overskud. Du kan indhente et uforpligtende tilbud på enten træfældning, træbeskæring eller topkapring, som vi som bekendt udfører for både private og erhverv.

Din Have råder kun over dygtige og kompromisløse medarbejdere, som udfører et godt stykke arbejde hver gang. Vi kan samtidig også tilbyde både træfældning, træbeskæring og topkapring til fordelagtige priser.

Der er som udgangspunkt ingen opgaver, vi ikke kan klare, da vores kompetencer, maskiner og udstyr giver os mulighed for at udføre enhver opgave.

 

 

træfældning sjælland, køge bugt, amager, rødovre, hvidovre, glostrup

Vi kører Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

 

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!