Lad os ringe dig op med et gratis tilbud

  Anlæg af græsplæne

  Anlægsgartnerne tilbyder omlægning og anlæg af græsplæner, så vi kan også anlægge en flot og praktisk græsplæne i din have. At anlægge en græsplæne bør ikke være noget, du selv kaster dig ud i, da det kræver den helt rigtige ekspertise at anlægge en græsplæne på den rigtige måde.

  Anlægning af græsplæne eller omlægning af græsplæne

  Vores dygtige anlægsgartnere har mange års erfaring med at anlægge og omlægge græsplæner i private hjem. Vores mange års erfaring kan komme dig til gode, hvis du har en drøm om, at din have skal forvandles.  Helt overordnet tilbyder vi følgende:
  • Anlægning af græsplæne
  • Omlægning af græsplæne

  Der er stor forskel på anlægning og omlægning, så du skal tænke over, hvilken ydelse du søger, før du indhenter et tilbud på dit haveprojekt. Vi har gennem tiden anlagt og omlagt utallige græsplæner, så vi ved præcis, hvordan man skal gribe de forskellige arbejdsopgaver an. Vi kan bl.a. hjælpe med lægning af rullegræs i din have, hvis du har erfaret, at der er mange fordele ved rullegræs.

  Få professionel hjælp til græsplænen

  Vi råder over moderne maskiner og professionelle medarbejdere, hvilket giver dig mulighed for at få professionel hjælp til græsplænen. Vi arbejder med mange forskellige græssorter, så du kan også få anlagt den type græs, som du finder mest attraktiv – uanset om det er rullegræs eller en mere traditionel græssort. Såning af græsplæne, forarbejdning af jorden og lægning af rullegræs er blot eksempler på nogle af de opgaver, vores anlægsgartnere har erfaring med at udføre. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke kan udføre andre opgaver, da vi vægter fleksibilitet og alsidighed højt. Vi har i årevis samlet på tilfredse kunder, og det vil vi fortsætte med at gøre i mange år endnu. Har du brug for hjælp til anlægning eller omlægning af en græsplæne i din have, så kontakt os og få tilsendt et uforpligtende tilbud kort tid efter.

   Lad os ringe dig op med et gratis tilbud

   

    

   Faglig ekspertise

   l

   Vi giver altid et gratis tilbud

   Flere 1000 tilfredse kunder

   Få et uforpligtende tilbud!

    
   You have Successfully Subscribed!