Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Anlæg af græsplæne

Din Have tilbyder anlægning og omlægning af græsplæner, så vi kan også anlægge en flot og praktisk græsplæne i din have.

At anlægge en græsplæne bør ikke være noget, du selv kaster dig ud i, da det kræver den helt rigtige ekspertise at anlægge en græsplæne på den rigtige måde.

Anlægning af græsplæne eller omlægning af græsplæne

Vores dygtige anlægsgartnere har mange års erfaring med at anlægge og omlægge græsplæner i private hjem. Vores mange års erfaring kan komme dig til gode, hvis du har en drøm om, at din have skal forvandles.

Din Have kan helt overordnet tilbyde følgende:

• Anlægning af græsplæne
• Omlægning af græsplæne

Der er stor forskel på anlægning og omlægning, så du skal tænke over, hvilken ydelse du søger, før du indhenter et tilbud på dit haveprojekt.

Vi har gennem tiden anlagt og omlagt utallige græsplæner, så vi ved præcis, hvordan man skal gribe de forskellige arbejdsopgaver an. Vi kan bl.a. hjælpe med lægning af rullegræs i din have, hvis du har erfaret, at der er mange fordele ved rullegræs.

Få professionel hjælp til græsplænen

Din Have råder over moderne maskiner og professionelle medarbejdere, hvilket giver dig mulighed for at få professionel hjælp til græsplænen.

Vi arbejder med mange forskellige græssorter, så du kan også få anlagt den type græs, som du finder mest attraktiv – uanset om det er rullegræs eller en mere traditionel græssort.

Såning af græsplæne, forarbejdning af jorden og lægning af rullegræs er blot eksempler på nogle af de opgaver, vores anlægsgartnere har erfaring med at udføre. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi ikke kan udføre andre opgaver, da vi vægter fleksibilitet og alsidighed højt.

Vi har i årevis samlet på tilfredse kunder, og det vil vi fortsætte med at gøre i mange år endnu. Har du brug for hjælp til anlægning eller omlægning af en græsplæne i din have, så kontakt os og få tilsendt et uforpligtende tilbud kort tid efter.

Se hvilken type rullegræs andre kunder har fået lavet

 

 

Vi køre Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!