Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Gårdhave

Det er de færreste boligejere, som ikke blot én gang i livet har drømt om at have egen (eller fælles) gårdhave. Du kan nu få den ønskede gårdhave, da vi har erfaring med at skabe de smukkeste og mest fredfyldte gårdhaver.

Professionel indretning af gårdhaver

Din Have er eksperter i at indrette gårdhaver for både andelsforeninger, boligforeninger og mange flere. Såfremt du repræsenterer en andelsforening eller en boligforening, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

En gårdhave kan bruges til mange forskellige ting. Der er mulighed for at anlægge en græsplæne og plante blomster, ligesom det er muligt at opsætte tørrestativer eller måske skabe et hyggeligt havemiljø.

Den perfekte gårdhave er et sted, hvor man kan nyde solen, den friske luft og koble af fra den travle hverdag. Vi hjælper med alt fra idégenerering og planlægning til udførsel, så du kan læne dig tilbage og slippe alle dine bekymringer.

Du behøver ikke at røre en finger, hvis du som repræsentant for en boligforening eller andelsforening hyrer os til at indrette en gårdhave.

Gårdhave inspiration – Vi er din inspirationskilde

Det er en kunst i sig selv at indrette en gårdhave, hvorfor det kan være sundt at søge inspiration udefra, så det bliver nemmere at planlægge det videre forløb.

Anlægsgartner Din Have vil gerne være din foretrukne inspirationskilde, da vi har indrettet mange gårdhaver og således kan byde ind med mange gode idéer samt tips og tricks.

Selvom pladsen er trang, så er der rig mulighed for at indrette en flot og indbydende gårdhave, hvor enhver beboer vil føle sig til rette. Vi vil meget gerne høre om, hvordan din kommende gårdhave skal se ud, så grib knoglen eller send en mail til os.

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse, da vi ønsker at yde den bedste kundeservice til alle vores kunder. Hvis du blot vil have udarbejdet et uforpligtende tilbud, så kan vi også hjælpe med det.

Læs mere om indretning af haveanlæg

 

 

Se hvilken type gårdhaver andre kunder har fået lavet

 

 

Vi kører Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør.

 

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!