Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Raftehegn – Køb, Design & Opsætning 

Afbarkede Raftehegn

Som anlægsgartnere udfører vi også opsætning af raftehegn til din have. Anvender man afbarkede rafter til sit ny raftehegn, kan man opnå et elegant og stilrent look, hvor man stadigvæk sikre det naturlige udseende man opnår ved at anvende træ. Denne type hegn kan både monteres horisontalt og vertikalt.

Afbarkede rafter er bundsolide og levetiden ca. 20-25 år alt efter hvordan man behandler det. Raftehegnet er lette at behandle med træbeskyttelse.

Det er også muligt at ændre farven hvis man har lyst til det.

Hos Din Have anvender vi altid materialer der overholder den europæiske standart indenfor kravende omkring trykimprægnering, hvilket er din sikkerhed for et professionelt resultat.

Raftehegn med bark

Lodret raftehegn med bark, er et meget robust og naturligt hegn som har mange fordele, foreksempel har hegnet en lang levetid på grund af at barken beskytter rafterne imod vind og vejr. Man er også fri for at behandle træet da det er vedligeholdelsesfrit.

Raftehegn med bark er brugt mange steder i både sommerhuset, kolonihaven samt i parcelhus kvarteret. Raftehegn ses også omkring børnehaver og institutioner da det er et miljøvenligt hegn som ikke er imprægneret.

Rafterne kan både monteres som “lodret” eller “vandret” beklædning (se vores produkter)

Rafterne kan leveres eller monteres i målene 4-7 cm eller 6-9 cm granrafter.

Levetiden på denne type hegn er mellem 20-30 år, dog afhængigt af forholdene. man skal også huske på det altid er stolperne der forgår hurtigst, så vælg altid “NTR” godkendte stolper eller vælg de meget bedre men dyre Eg-stolpe eller robinie stolpe, det forlænger levetiden af hegnet.

Vi levere og montere altid med “NTR” godkendte materialer, som overholder den europæiske standard indenfor trykimprægnering og bygge materialer.

Læs mere om opsætning af hegn og bræddehegn

 

 

 

 

Vi kører Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør.

Din lokale anlægsgartner Din Have

 

 

Se hvilken raftehegn andre kunder har fået lavet

 

 

 

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!