Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Belægning indkørsel

Din Have har stået for belægning af indkørsler i rigtigt mange danske hjem, så vi kan også hjælpe dig med at skabe den indkørsel, du altid har drømt om.

Det kan for den uerfarne person være meget kompliceret at skulle anlægge en indkørsel, hvorfor du bør lade os klare alt det hårde og krævende arbejde. Vi er specialister i at varetage belægningsopgaver, så vi kan også gøre din drøm om en moderne indkørsel til virkelighed.

Inspiration indkørsel – Vi giver dig inspiration og rådgivning

Vi har som bekendt lagt fliser i mange indkørsler, hvorfor vi har helt styr på, hvordan det hele skal gribes an.

Din Have står til rådighed med både inspiration og rådgivning, så du nemmere kan definere dine krav og ønsker til den perfekte indkørsel. Indkørsler kan se ud på mange forskellige måder, så du skal også tænke over, hvordan din indkørsel skal se ud.

Vi præsenterer dig gerne for en lang række eksempler på moderne indkørsler, hvis du har brug for inspiration. Der er så mange muligheder, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når det handler om belægning af indkørsler.

Belægning indkørsel – Vi klarer det hele med et smil på læben

Du kan hyre os til en belægningsopgave, hvis du har besluttet dig for, at du vil realisere din store drøm om en flot og rummelig indkørsel.

Din Have klarer gerne det hele, da vi kan hjælpe med både opmåling, indkøb af materialer og belægning af fliser. Du kan frit vælge, hvilke fliser, der er dine foretrukne, da der findes rigtigt mange forskellige flisetyper.

Vi har mange års erfaring med at varetage belægning af indkørsler, så du skal ikke være et øjeblik i tvivl om, hvorvidt vi kan varetage opgaven. Tryghed og godt håndværk er noget af det, der kendetegner os, så du kan med fordel kontakte os allerede i dag. Skriv eller ring, hvis du har spørgsmål eller ønsker at få beregnet en pris på din opgave.

Vi køre Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

Se eksempler på indkørsler andre kunder har fået lavet

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!