Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Anlægsgartnerfirma med 30 års erfaring

Anlægsgartnerfirmaet Din have drives af Jørgen Schandorff . Virksomheden bygger på traditionelle danske værdier, som “en aftale er en aftale” samt godt solidt dansk håndværk med øje for detaljen.

Hos os er du som kunde i centrum. Vi har mere end 30 års erfaring med Brolægning, haveanlæg, fliselægning og alle andre have opgaver.

Vi igennem årene opbygget et netværk af stærke samarbejdspartnere, der gør at ingen opgave er hverken for lille eller stor, og ikke er begrænset til arbejdet i haven.

Vi har via tusindvis af udførte opgaver opnået den unikke forståelse for, hvordan dit projekt kommer til at matche både dine ønsker og din økonomi.

Vi ved af erfaring at kompetent rådgivning er det første skridt til at succesfuldt projekt, som der indfrier dine ønsker og forventninger, og at tilfredse kunder vender tilbage næste gang der er et projekt der skal laves.

Derfor giver vi altid et realistisk tilbud på din opgave, både ifht. tid og økonomi, så du kan forvente at den pris der står på papiret også er den pris du har betalt når vi har ryddet op efter os og din nye have er klar til brug.

Så ring til os på telefon.: 20 23 01 63 eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op til en snak om dine ønsker for din have eller anlægsopgave.

Vi er din lokale anlægsgartner i Køge bugt og Amager

 

 

Vi køre Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!