Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

Flisebelægning

Din Have udfører flisebelægning for kunder i det sjællandske, som har gennemskuet, hvorfor det er en god idé at overlade arbejdet til en professionel brolægger.

Mange års erfaring med at udføre flisebelægning

Din Have stiller glædeligt mandskab til rådighed for dig, som drømmer om at få belagt en ny terrasse, gangsti eller indkørsel med havefliser.

Vi kan blandt vores mange ydelser tilbyde flisebelægning, så hvis du ønsker at spare tid og kræfter, så kan du altid tage kontakt til din foretrukne brolægger.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig, uanset om du skal have lagt havefliser på et større eller mindre areal. Der er nemlig ingen opgaver, der er for store eller for små, da vi gerne vil kunne hjælpe alle sjællandske kunder.

Din Have benytter sig udelukkende af det bedste værktøj og de bedste materialer, så vi kan udføre flisebelægning uden at gå på kompromis med noget.

Der findes et væld af forskellige fliser og belægningssten, som kan bruges alene eller kombineres på kryds og tværs. Der er fordele og ulemper ved alle slags fliser og belægningssten, hvilket vi gerne vil gøre dig meget klogere på.

Belægning af havefliser i dit hjem – Kontakt os i dag

Vi har over 30 års erfaring med belægning af havefliser i private hjem, så skal vi også hjælpe dig med at udføre dit store projekt? Vil du gerne høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så vil det være nærliggende for dig at kontakte os telefonisk eller skriftligt. Du vil naturligvis komme til at tale med en kompetent og serviceminded medarbejder.

Din Have anlægsgartner tilbyder flisebelægning til priser, hvor alle kan være med, hvorfor du også kan hyre os uden at blive opkrævet en formue. Den reelle pris for flisebelægning afhænger bl.a. af areal og valg af fliser, hvorfor prisen helt naturligt vil variere fra opgave til opgave.

Vi kan som regel udføre flisebelægning med kort varsel, så vi vil hellere end gerne høre fra dig, hvis du vil forkæle din have med flotte og praktiske havefliser.

 

 

Se hvilken type fliser andre kunder har fået lagt

 

Vi kører Bl.a i følgende områder

Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

Ring på 20 23 01 63 - Eller lad os ringe dig op med et gratis tilbud

30 års erfaring i haven

l

Vi giver altid et gratis tilbud

Flere 1000 tilfredse kunder

Få et uforpligtende tilbud!

 

Få et uforpligtende tilbud!
You have Successfully Subscribed!