Lad os ringe dig op med et gratis tilbud

  Din lokale Brolægger på Sjælland

  Din have er dit lokale brolæggerfirma på Sjælland. Vi er en familiedrevet virksomhed, der samlet har mere end 30 års erfaring med sten og belægning.

  Gennem årene har vi gjort drømmen om den flotte terrasse eller den perfekte indkørsel til virkelighed for mange tusinde mennesker.

  Den erfaring vi har opnået gennem de sidste 2 generationer, er vores største styrke, når vi skal rådgive vores mange kunder, fordi lige meget hvad du har i tankerne, så har vi med garanti lavet noget, der minder om det før.

  Top kvalitet er IKKE = Spidsen af en jetjager

  At vi har løst alle tænkelige typer opgaver gennem årene er ikke kun er en fordel for dig, fordi du kan få løst din opgave præcis som du drømmer om, men også fordi vi kan give dig en retfærdig pris, hvilket jo også er af vis betydning for de fleste mennesker.

  Virksomheden er fra start bygget på skarpe værdier om at levere alle opgaver til tiden og til prisen. Fordi vi ved at den bedste reklame man kan få, er den man ikke kan købe sig til. Tilfredse kunder giver et godt omdømme, og vender tilbage næste gang de står med en belægnings- eller havedrøm, der skal realiseres.

  Vi kommer altid ud og beser opgaven inden vi giver et tilbud

  Er der en ting, der er mere kedeligt end at få et tilbud der ikke matcher ens budget, så er det at sige ja til et tilbud der matcher ens budget som efterfølgende viser sig mangelfuldt, med en masse ekstraregninger til følge.

  Derfor kommer vi altid ud og gennemgår opgaven med dig og sikrer os, at der er taget forbehold for alt, når vi giver dig det endelige tilbud.

  Da vi har rigtigt mange kunder på Sjælland, er vi altid lige i området.

  Få et uforpligtende tilbud på din Belægningsopgave inden for 72 timer

  Effektivitet har alle dage været en mærkesag, derfor får 9/10 kunder et uforpligtende tilbud inden for 3 hverdage fra vi har været ude og bese opgaven.

  Hvilke typer brolægningsopgaver kan vi hjælpe med

  • Belægning af terrasse
  • Belægning af indkørsel
  • Trapper
  • Hoveddørstrin
  • Gangarialer m.m.
  • Gårde
  • Alle belægninger i haven

   

   

   

  Se hvilken type brolægning andre kunder har fået lavet

  [Not a valid template]

  Vi kører Bl.a i følgende områder

  Albertslund, Glostrup, Rødovre, Ishøj, Karlslunde, Herfølge, Køge, Solrød, Greve, Hvidovre, Amager inkl. Kastrup og Dragør

   Lad os ringe dig op med et gratis tilbud

   

    

   Faglig ekspertise

   l

   Vi giver altid et gratis tilbud

   Flere 1000 tilfredse kunder

   Få et uforpligtende tilbud!

    
   You have Successfully Subscribed!